Kuvassa koskimelojat 11.1.2020 Konnekoskella. Kuva Hannu Klementti.

Ilmoittaudu kevään melontakurssille Seutuopiston sivuilla!

Pieksämäen Seutuopiston melontakurssi 18.4.-14.5.2020

Kurssipäivät ovat to 18-19 ja lauantaina 7.30-9.30

• kurssille ilmoittaudutaan Pieksämäen seutuopiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta
  • Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa. Opetuspaikkana on Pieksämäen uimahalli, iso allas (Opintie 2, Pieksämäki)
  • Kurssimaksu on 25 euroa (opetusta on 10,68 oppituntia)

Melontakurssilla perehdytään lajin turvallisuusasioihin, kajakki- ja avomelonnan tekniikkaan, sekä retkimelonnan perusteisiin. Käytännön harjoitukset uimahallissa ja Pieksänjärvellä.
La 18.4. ja 25.4. klo 7.30 – 9.30 Turvallisuusasiat, kajakkimelonnan perustekniikkaa ja pooloa Pieksämäen uimahallilla.
To 7.5. ja 14.5. klo 18 – 20 Avokanootin melontatekniikaa ja retkimelonnan perusteet Pieksänjärvellä.
La 23.5. klo 9.00 alkaen mahdollisuus osallistua seuran retkelle Naarajoelle. Kurssi järjestetään yhteistyössä Pieksämäen Kanoottiseuran kanssa. Tarvittavat varusteet saat Kanoottiseuralta.

Uimahallivuoro Pieksämäen uimahallilla

Pieksämäen kanoottiseuran uimahallimelonnat ovat lauantaisin klo 7:30 – ja jatkuvat samaan aikaan viikoittain huhtikuun loppupuolelle. Uimahallivuorolla on mahdollisuus ohjattuun melonnan harjoitteluun ja kanoottipoolon pelaamiseen. Lisätietoja Heikki Holopaiselta, o4o 556 o798.

Kanoottien vuokraus

Pieksämäen Kanoottiseuran melamestarin tavoittaa kaluston vuokraus- ja melontareittiasioissa numerosta 040 503 8324 .

Kanoottiseuran “lähde melomaanesite 2019 (pdf)

KOSKIMELONTA

Koskimelontaryhmä käy mm. Konnekoskella melomassa. Jos olet kiinnostunut koskimelonnasta, ole yhteydessä Heikki Holopaiseen, puhelin 040 556 0798.

Koskimelojat Konnekoskella 14.1.2020. Aarnin tyylinäyte

Koskimelojilla oli koskipelastuspäivä Konnekoskella

Koskimelojat järjestivät lauantaina 21.9.2019 Konnekoskella päivän jolloin Jarkko Hautamäen opastuksella harjoiteltiin koskesta pelastautumiseen liittyviä asioita maalla ja koskessa.

Melontareittien raivaus

Tulossa jälleen!
Kanoottiseura on huolehtinut lähialueiden melontareittien turvallisuudesta raivaamalla kaatuneita puita pois. Keväällä 2019 raivattiin jokeen kaatuneita puita pois Suihkolanjoella (18.5.) ja Naarajoella (1.6.). Haapajokea ei ole raivattu vuosiin.

Kanoottien vuokraus Pieksämäen Kanoottiseuralta
Pieksämäen Kanoottiseura vuokraa myös kanootteja melontamatkoillesi

Kesä 2019

Torstaisin 6.6.-8.8. klo 18-20 järjestettiin ohjattua melontaa Pieksäjärven rannassa vesiurheiluseurojen tukikohdassa.

Pieksämäen kanoottiseuran melontaretki
Seurojen yhteinen melontaretki suuntautui Kolovedelle.
  • Perinteinen yhteisretki Vaalijalan ja Pieksän Ladun kanssa järjestettiin tällä kertaa 15.-16.6. Koloveden kansallispuistoon. Meloimme Koloveden jylhissä maisemissa, vietimme leirielämää, nautimme retkieväistä ja hyvästä ruuasta, hyvässä seurassa. Norppakin tuli meitä ilahduttamaan.
  • 8.-14.6. Suomi Meloo -tapahtuma melottiin Kihniö – Salo välillä. Täältä oli mukana Majavamelojien joukkue.

Talvella uimahallilla pelataan kanoottipooloa. 25.2.2019 pelattiin 2. divarin Suomi Capin 4. osaturnaus uimahallilla. Katso turnauksesta Jarkko Hautamäen juttu Pieksämäen urheilulehden numerosta 15. Juha Häkkisen juttu kanoottipoolosta oli lehden numerossa 6 (24.12.2018).