Kesän toimintaa

Pieksämäen Kanoottiseuran melamestarin tavoittaa kaluston vuokraus- ja melontareittiasioissa numerosta 040 503 8324 .

Kanoottiseuran “lähde melomaanesite 2019 (pdf)

Kanoottien vuokraus Pieksämäen Kanoottiseuralta
Pieksämäen Kanoottiseura vuokraa myös kanootteja melontamatkoillesi

YLEISÖMELONTA, Pieksäjärvi – kesä 2019

Torstaisin 6.6.-8.8. klo 18-20 järjestetään ohjattua melontaa Pieksäjärven rannassa vesiurheiluseurojen tukikohdassa. Vapaa pääsy. Ryhmät ottakaa etukäteen yhteyttä.

Pieksämäen kanoottiseuran melontaretki
Seurojen yhteinen melontaretki suuntautui Kolovedelle.
  • Perinteinen yhteisretki Vaalijalan ja Pieksän Ladun kanssa järjestettiin tällä kertaa 15.-16.6. Koloveden kansallispuistoon. Meloimme Koloveden jylhissä maisemissa, vietimme leirielämää, nautimme retkieväistä ja hyvästä ruuasta, hyvässä seurassa. Norppakin tuli meitä ilahduttamaan.
  • 8.-14.6. Suomi Meloo -tapahtuma melottiin Kihniö – Salo välillä. Täältä oli mukana Majavamelojien joukkue.

KOSKIMELONTA, kevät 2019

Koskimelontaryhmä käy mm. Konnekoskella melomassa. Jos olet kiinnostunut koskimelonnasta, ole yhteydessä Heikki Holopaiseen, puhelin 040 556 079.

Melontareittien raivaus

Kanoottiseura on huolehtinut lähialueiden melontareittien turvallisuudesta raivaamalla kaatuneita puita pois Suihkolanjoelta (18.5.) ja Naarajoelta (1.6.). Haapajokea ei ole raivattu vuosiin.

UIMAHALLIVUORO Pieksämäen uimahallilla

Vuorot Pieksämäen uimahallilla jatkuvat syksyllä lauantaisin klo 7.30 – 10.00. Silloin on mahdollisuus ohjattuun melonnan harjoitteluun ja kanoottipoolon pelaamiseen. Tarkemmat tiedot Heikki Holopainen, p. 040 556 0798.

Talvella uimahallilla pelataan kanoottipooloa. 25.2.2019 pelattiin 2. divarin Suomi Capin 4. osaturnaus uimahallilla. Katso turnauksesta Jarkko Hautamäen juttu Pieksämäen urheilulehden numerosta 15. Juha Häkkisen juttu kanoottipoolosta oli lehden numerossa 6 (24.12.2018).