Kevätkokous la 23.3.2024 ja jäsenasiat

Seuran kevätkokous pidetään lauantaina 23.3.2024 klo 10.15 alkaen Pieksämäen uimahallin kahviossa, osoite: Opintie 2, Pieksämäki. Käsiteltävänä on toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto viime vuodelta. Samalla keskustellaan tulevan kesäkauden toiminnasta ja melontaretkistä.

Jäsenille on lähetetty sähköpostitse jäsenkirje 9.2.2024. Kirjeessä lisätietoja mm. vuosikokouksesta ja vuoden 2024 jäsenmaksun maksamisesta 22.3.2024 mennessä.

Harjoittelemme talvikaudella Uimahallilla

Perjantaisin 18.30-19.30 Perhe- ja nuorisovuoro.
Lauantaisin 7.30-10.00 Poolovuoro.
Mahdollisuus opastettuun melonnan harjoitteluun ja kanoottipoolon pelaamiseen.

Kanoottien vuokraus

Lintu kosken rannalla

Talvikaudella kaluston vuokraus- ja melontareittiasioissa ole yhteydessä seuran
MELAMESTARIIN sähköpostitse


Lisätietoja vuokrauksesta


KOSKIMELONTA

Kanoottiseuran melontakurssi
Koskimelojat Konnekoskella. Kuva Hannu Klementti.

Koskimelontaryhmä käy mm. Konnekoskella melomassa. Jos olet kiinnostunut koskimelonnasta, ole yhteydessä Heikki Holopaiseen, puhelin 040 556 0798. Käymme säännöllisesti lähikoskilla.

Pieksämäen kanoottiseuralla käynnistyi 45. toimintavuosi (2024)

Seura kuuluu jäsenenä Suomen Melonta- ja Soutuliittoon. Seura kannustaa jäseniään kurssitoimintaan osallistumalla koulutuskustannuksiin. Pieksämäen uimahallia käytetään melontaharjoitteluun talvikaudella. Koululais- ja opiskelijaryhmille järjestetään tutustumista ja ohjausta lajiin. Melontaretkillä ja koskimelonnan harjoituksissa ohjataan uusia harrastajia lajin pariin.

Kesäkaudella järjestetään maksutta torstai-iltaisin ohjattua melontaa sekä  lautaharjoittelua Pieksänjärvellä. Torstaimelontoihin voivat osallistua muutkin kuin seuran jäsenet.
Seura järjestää oppilaitosten ja eri yhteisöjen kanssa tapahtumia, joissa on mahdollisuus saada ohjausta melonnan harrastamiseen. Työpaikkaliikuntana järjestetään ohjattuja retkiä, Tyhy-pajoja järjestetään tilausten mukaan. Kalustovarastona käytetään kaupungin omistamaa ja ylläpitämää vesiurheiluseurojen varastoa Pieksänjärven rannassa.

Retkimelontakohteita ovat lähiseudun järvet ja joet sekä koskireitit Keski-Suomessa, Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Vaativampia kohteita ovat perinteisesti olleet mm. Kuusamon, Lapin ja Pohjois-Ruotsin koskireitit. Osallistutaan Virtasalmen Majavamelontaan ja Suomi Meloo -tapahtumaan sekä Erämelonnan SM-kisoihin.

Jäsenyys kanoottiseurassa

Pieksämäen kanoottiseura on toiminut jo 45 vuotta. “Normiaikana” talvikaudella harjoittelemme Pieksämäen uimahallilla kajakkitekniikkaa ja pelaamme kanoottipooloa. Seuran toimintaan kuuluu mm. “puljausreissut” Konnekoskelle, melontaretket, talkoot ja keväisin lähijokien raivausreissut. Olemme tarjonneet torstai-iltaisin kesäkaudella mahdollisuuden lajin kokeiluun Vesiurheiluseurojen tukikohdassa, Pieksänjärvellä. Jäsenistön käytössä on 10 intiaanikanoottia ja noin 20 erilaista kajakkia sekä kolme SUP-lautaa ja kaksi purjelautaa jäsenhinnoilla Lisäksi on kaikenlaista melontaa ajatellen kattava oheisvarustus. Katso lisätietoja seuran jäseneksi liittymisestä