Kanoottiseuran kuulumisia Pieksämäeltä

• Nuorisovuoro perjantaisin klo 18.30 – 19.30,

Kanoottien vuokraus

Lintu kosken rannalla

Pieksämäen Kanoottiseuran melamestarin kaluston vuokraus- ja melontareittiasioissa hoidetaan talvikaudella melamestatin sähköpostin kautta.
Melamestarin puhelinnumero on 040 503 832.. Lisätietoja vuokrauksesta

Perinteinen melontaretki suuntautui Tiilikkajärvelle

Perinteinen Pieksämäen Kanoottiseuran ja Pieksän Ladun jäsenistölle sekä Vaalijalan kuntayhtymän henkilöstölle suunnattu melontaretki Tiilikkajärvelle järjestettiin 23.-25.7. 2021. Yhdistetylle melonta- patikointiretkelle Tiilikkajärven kansallispuistoon osallistui 20 henkilöä. “oli hyvä retki, osa meloi ja osa patikoi”

Kanoottiseuran melojat Tiilikkajoella

KOSKIMELONTA

Koskimelontaryhmä käy mm. Konnekoskella melomassa. Jos olet kiinnostunut koskimelonnasta, ole yhteydessä Heikki Holopaiseen, puhelin 040 556 0798. Käymme säännöllisesti lähikoskilla.

Kanoottiseuran melontakurssi
Koskimelojat Konnekoskella 12.1.2020. Kuva Hannu Klementti.

Kevään raivausretket lähivesille

Seura kunnostaa keväisin lähialueen jokireittejä talven aikana kaatuneista puista. Tämän kevään ”raivausretki” Naarajoelle järjestettiin 22.5. ja Suihkolanjoelle to 13.5. Raivauskuvat Juha Häkkilä.

kanoottiseura, jokien raivaustalkoot

Jäsenyys kanoottiseurassa

Pieksämäen kanoottiseura on toiminut jo 41 vuotta. “Normiaikana” talvikaudella harjoittelemme Pieksämäen uimahallilla kajakkitekniikkaa ja pelaamme kanoottipooloa. Seuran toimintaan kuuluu mm. “puljausreissut” Konnekoskelle, melontaretket, talkoot ja keväisin lähijokien raivausreissut. Olemme tarjonneet torstai-iltaisin kesäkaudella mahdollisuuden lajin kokeiluun Vesiurheiluseurojen tukikohdassa, Pieksänjärvellä. Jäsenistön käytössä on 10 intiaanikanoottia ja noin 20 erilaista kajakkia. Lisäksi on kaikenlaista melontaa ajatellen kattava oheisvarustus. Katso lisätietoja seuran jäseneksi liittymisestä