Yhteistyö

Virtasalmen Majavamelojat ry

Seura on perustettu 1985. Ensisijainen toimintamuoto on retki- ja harrastemelonta ja sen tukeminen. Seuran jäseninä on henkilöitä ympäri Suomen, kaukaisimmat Helsingin seudulta. Seuran kanoottivaja on kirkonkylän koulun rannassa. Seuran kalusto on jäsenistön käytössä.

Majavamelonta on aina perinteisesti viikkoa ennen Suomi-Meloo tapahtumaa. Melontatapahtuma alkaa Haapajärven Vitjastenlahdelta. Reitin pituus on 23 km. Runsaasti kapeita virtaavia jokiosuuksia ja puhdasta luontoa.

Suomen Melonta- ja soutuliitto

Pieksämäen Kanoottiseura kuuluu jäsenenä Suomen Melonta- ja soutuliittoon. Liiton sivuilta voit tutustua mm. muihin melontaseuroihin, turvallisuus- ja koulutusasioihin.

Suomi meloo -tapahtuma

Suomi Meloo on tiedottanut että: “Vallitsevasta koronavirustilanteesta ja sen kehittymiseen liittyvästä epävarmuudesta johtuen, Suomi Meloo ry:n hallitus on 18.3.2020 päättänyt perua 36. SuomiMeloo -tapahtuman kesältä 2020 ja siirtää sen vuodella eteenpäin, kesälle 2021. Suunniteltu reitti on Jyväskylä – Ruotsinpyhtää. Lisätietoja

Pieksämäen Seudun liikunta

Olemme jäsenä Pieksämäen Seudun liikunnassa.