Vuokraus

Kanoottien vuokraustoiminta

Melamestari hoitaa kaluston vuokrauksen ja huollon ja järjestää tarvittaessa kuljetukset lähivesille. Melamestarin työkausi alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. ovat Perhemelontaan soveltuvia melontareittejä Pieksämäen seudulla ovat: Naarajoen melontareitti, Virtasalmen Majavareitti, Suihkolanjoki ja keväisin Haapajoki. Melontaa ja kanoottipooloa voi kokeilla myös Pieksänjärvellä.

KALUSTON VUOKRAUS

• Kalustovaraukset, melamestarin puhelin 040 503 8324 .
  • yksiköt 22 €/vrk ja 110 €/viikko
  • kaksikot 33 €/vrk ja 165 €/viikko
  • kuljetushinnat: auto+traileri 53 c / km
  • seura ei ole arvonlisäverovelvollinen, joten hinnat ovat alv 0%.
  • hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Vuokrahintaan sisältyy kanootti, melat, liivit ja kajakkeihin aukkopeitteet. Tarpeen mukaan samaan hintaan tulee mukaan mm: Vesitiiviit pussit ja tynnyrit, kiinnityshihnat, heittopussit, köydet, äyskäri ja sieni.

Pieksämäen Kanoottiseuran vuokrausehdot (johtokunta 7.4.2010) TULOSSA

Equipment rent

• The paddle master is in charge of the equipment rental and maintenance, and if necessary, can arrange transportation to nearby waters. The paddle master’s work season starts in May and ends in September.
  • Rentals during
    • canoe unit 22 €/day ja 110 €/week
    • canoe duo 33 €/day ja 165 €/week

Prices are valid until further notice. The rental price includes canoe, paddles, vests and kayaks spray skirts. If necessary, the price can also include: waterproof bags and barrels, straps, throw bags, rope, hand bailer, sponges etc

The paddle master is in charge of the care of all equipment rentals and maintenance, and if necessary, he can arrange transportation.
Transportation fee: car+trailer 53 c / km. The canoeing association services are not taxed

• Please contact the paddle master for any equipment rentals on +358 40 503 8324

Finlandia Canoe Relay 2019      Additional information

Board of directors