Pieksämäen kanoottiseura ry

Vuosi 2019 on seuran 40. toimintavuosi. Seura kuuluu Suomen Melonta- ja soutuliittoon sekä Pieksämäen Seudun Liikuntaan.

Jäsenasiat

Seuran jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla nimesi, syntymäajan, osoitteen sekä muut yhteystiedot seuran puheenjohtajalle. Jäsenistön käytössä on 10 intiaanikanoottia ja noin 20 erilaista kajakkia. Lisäksi on kaikenlaista melontaa ajatellen kattava oheisvarustus.

Talvikaudella meillä on käytössä allasvuoro Pieksämäen uimahallilla lauantaisin klo 7.30-10.00. Hallilla on mahdollisuus kajakkitekniikan harjoitteluun ja kanoottipoolon pelaamiseen. Seuran toimintaan kuuluu mm. “puljausreissut” Konnekoskelle, melontaretket, talkoot ja keväisin lähijokien raivausreissut. Tarjoamme torstai-iltaisin kesäkaudella mahdollisuuden lajin kokeiluun Vesiurheiluseurojen tukikohdassa, Pieksänjärvellä.

Jäsenmaksut :

• 28 € ja 14 € alle 16 v. ja perhejäsen
  • 140 € yhteisöt

Kaluston vuokraus jäsenille

• Seuran jäsenille yksiköt 7 €/vrk ja 37 €/vko ja kaksikot 11 €/vrk ja 55 €/vko. Edut koskevat jäsenmaksun maksaneita.
  • Pieksänjärvelle varastolta noudettuna ja palautettuna kaikille yksiköt 2 €/tunti ja kaksikot 4 €/tunti. Melamestarin paikalle kutsuminen 4 €.
  • Vuokraa ei peritä kun harjoituksen, retken tai yleisötilaisuuden järjestäjänä on seura itse, ellei siitä erikseen päätetä. Varaukset Melamestareilta, puh: 040 503 8324.

Tiedottaminen jäsenille
Olemme siirtyneet jäsenkirjepostituksessa käyttämään seuran nettisivuja ja sähköpostia. Sähköpostiosoitteesi voit ilmoittaa seuran puheenjohtajalle.