Virtasalmen majavamelojat

Toiminta

• Majavamelonta on aina perinteisesti viikkoa ennen Suomi-Meloo tapahtumaa. Melontatapahtuma alkaa Haapajärven Vitjastenlahdelta. Reitin pituus on 23 km. Runsaasti kapeita virtaavia jokiosuuksia ja PUHDASTA LUONTOA.

Virtasalmen Majavareitti
Perhemelontaan soveltuva kanoottireitti kutsuu jälleen melomaan. Melontareitti halkoo luonnonkauniita joki- ja järvimaisemia keskeisessä Savossa. Reitti on pituudeltaan n. 23 km ja sen varrella on mm. majavien suuri patoalue, missä kärsivällinen meloja voi tavata majavat mielipuuhassaan.
Reittikarttoja saa Virtasalmen palvelupisteestä, Virastotie 3.
Lisätietoja: Majavareitti

Talvikausi
Kanoottivajassa on lämmitetyt pukeutumis- ja sosiaalitilat avantouimareille. Avaimia näihin luovutetaan vain jäsenille panttia vastaan. Niitä voi kysellä yhdistyksen sihteeriltä Lauri Tinakarilta, puh 044-588 3261.

Virtasalmen Majavamelojat ry

Seura on perustettu 1985. Ensisijainen toimintamuoto on retki- ja harrastemelonta ja sen tukeminen.

Jäsenet: Seuran jäseninä on henkilöitä ympäri Suomen, kaukaisimmat Helsingin seudulta.

Toimitilat ja välinevuokraus
Seuran kanoottivaja on kirkonkylän koulun rannassa. Seuran kalusto on jäsenistön käytössä ja välinevuokraus aloitetaan uudelleen kun kalustoa on riittävästi uusittu.Talviaikaan kanoottivaja toimii myös avantouimareiden lämmitettynä pukeutumistilana.

Seuran hallinto

Sihteeri: Lauri Tinakari