Pieksämäen kanoottiseura

UIMAHALLIVUORO lauantaisin

Allasvuoro talvikaudella Pieksämäen uimahallilla lauantaisin klo 7.30-10.00. Mahdollisuus kajakkitekniikan harjoitteluun ja kanoottipoolon pelaamiseen. Vuorolla käyntiin tarvitaan 5 €:n hintainen avainkortti. Tarkemmat tiedot Heikki Holopainen p. 040 556 0798.

Vuorot jatkuvat syksyllä 6.10.2018 alkaen.

Yleisömelonnat

Yleisömelonnat jatkuvat torstai-iltaisin klo 18 - 20 kesällä 2019.

Retket ja jokien raivaukset

Kevään ja kesän 2019 toiminnasta tiedotetaan tarkemmin keväällä.

Kaluston vuokraus jäsenille

Jäsenistön käytössä on 10 intiaanikanoottia ja noin 20 erilaista kajakkia. Lisäksi on kaikenlaista melontaa ajatellen kattava oheisvarustus.

• Seuran jäsenille yksiköt 7 €/vrk ja 37 €/vko ja kaksikot 11 €/vrk ja 55 €/vko. Edut koskevat jäsenmaksun maksaneita.
  • Pieksänjärvelle varastolta noudettuna ja palautettuna kaikille yksiköt 2 €/tunti ja kaksikot 4 €/tunti. Melamestarin paikalle kutsuminen 4 €.
  • Vuokraa ei peritä kun harjoituksen, retken tai yleisötilaisuuden järjestäjänä on seura itse, ellei siitä erikseen päätetä. Varaukset Melamestareilta, puh: 040 503 8324.

Jäsenasiat

Jäsenmaksut vuonna 2018 ovat:

• 28 € ja 14 € alle 16 v. ja perhejäsen
  • 140 € yhteisöt

Seuran jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla nimesi, syntymäajan, osoitteen sekä muut yhteystiedot seuran puheenjohtajalle.

Tiedottaminen jäsenille
Olemme siirtyneet jäsenkirjepostituksessa käyttämään seuran nettisivuja ja sähköpostia. Sähköpostiosoitteesi voit ilmoittaa seuran puheenjohtajalle.

Puheenjohtaja:

Yleistä seuran toiminnasta

Vuosi 2018 on seuran 39. toimintavuosi. Seura kuuluu Suomen Melonta- ja soutuliittoon sekä Pieksämäen Seudun Liikuntaan.